Direktlänk till inlägg 8 oktober 2007

Jag, en rattslusk

Av Andreas - 8 oktober 2007 21:49

Vart jag varit framgår tydligt, även vilket klockslag.
Jag ska ta ett par bilder varje dag för att visa andra och påminna mig själv om varför jag inte arbetar bakom ett skrivbord.
Majoriteten av bilderna i utomhusmiljö tar jag direkt från min arbetsplats, det vill säga bilen.

Jag kommer inte enbart att publicera vackra motiv, det kan vara något jag finner intressant eller anmärkningsvärt just för stunden.
Att fotografera till exempel en bilolycka kan tyckas vara olämpligt, men varför då egentligen? Vore det inte för allmänhetens nyfikenhet skulle jag inte fastna i så kallade tittköer ett par gånger i veckan.

Jag är alltså en rattslusk, det ska erkännas. Jag sitter nästan alltid med en portionssnus under läppen, kanske har jag även en läsk i handen och ibland luktar förarhytten inte alls det som anges på doftgranen.
Men jag får ta del av vackra platser och skön natur under betald arbetstid och det är en förmån jag aldrig skulle byta bort, inte ens mot ett gymkort och några fredagsöl.
Snygga receptionister träffar även jag dagligen. Möjligtvis är yrkets baksida att de ser på mig som just en slusk.

För tusan, något så alldagligt som en bilskrot kan vara charmig just då solen går ner bakom skogen. Det gäller bara att vara där.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andreas - 7 oktober 2007 23:03

Idag tog jag bilen till Drottningholm för att promenera i slottsparken. Det kan ha varit inbillning, men det kändes som att folk tittade på mig och tänkte att där går en tragisk jävel utan flickvän.Parkpromenad är tydligen en paraktivitet och man ska...

Av Andreas - 6 oktober 2007 21:47

Det finns flera orsaker till att jag börjar blogga. Till att börja med har jag precis som alla andra ett stort behov av bekräftelse.Det är desssutom en annorlunda och spännande form av terapi. Jag har nämligen för avsikt att blotta mig totalt. Pinsam...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2007
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards